Publicaties

Zoek een publicatie

Aantal publicaties: 16

cover

Een wegwijzer naar kortingen voor sport-en jeugdactiviteiten in Brussel.

cover jaarbrochure aximax

In deze brochure vind je het aanbod aan activiteiten terug van Jeugdcentrum Aximax tijdens het schooljaar en ook tijdens de herfst- en kerstvakantie!

cover Vakantiegids zomer 2021

Op zoek naar vakantiepret tijdens de zomervakantie van 2021? Vind makkelijk sportkampen, jeugdateliers of speelpleinen voor kinderen van 2,5 tot 18 jaar in de Vakantiegids!

cover scholengids

De Scholengids bundelt de contactgegevens van alle Nederlandstalige scholen in Brussel, samen met het studieaanbod van de secundaire scholen voor het schooljaar 2020-2021.

Cover sportlessenreeksen 2020-2021

De inschrijvingen voor de Multimove-, Sportacademie-, badminton- en andere lessen starten op maandag 22 juni om 17 u.

Cover Genieten zonder limieten

Heeft je kind een beperking, maar geniet hij of zij ook van sport, spel, cultuur en muziek? De brochure "Genieten zonder limieten" bundelt het vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren met een beperking in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

G-sportbrochure

Op zoek naar een overzicht van alle G-sportactiviteiten in Brussel en Vlaams-Brabant? Je vindt het in de G-sportbrochure.

Cover SNS Brussel 2018-2019

5 dagen per week, meer dan 60 sportactiviteiten en dat gedurende 30 schoolweken, dat is de Sport Na Schoolpas.

Cover G-sportlessenreeksen

Zoek je een sportlessenreeks voor mensen met een beperking? In deze G-sportflyer vind je een overzicht van het Brussels aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Pages