Publicaties

Zoek een publicatie

Aantal publicaties: 19

Zomersportkampen 2019

Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen en jongeren van 4 tot 14 jaar kiezen uit een gevarieerd sportkampenaanbod op verschillende locaties.

Sportlessenreeksen 2019-2020

De sportlessenreeksen van de VGC-sportdienst, dat is een gans jaar sporten in een plezante, niet-competitieve en familiale sfeer tegen een aantrekkelijke prijs. Schrijf je snel in.

G-sportbrochure

Op zoek naar een overzicht van alle G-sportactiviteiten in Brussel en Vlaams-Brabant? Je vindt het in de G-sportbrochure.

Cover Vakantiegids Zomer 2019

Op zoek naar vakantiepret tijdens de zomervakantie 2019? De Vakantiegids Zomer 2019 bundelt alle vakantieactiviteiten voor kinderen en jongeren tussen 2,5 en 18 jaar.

Cover zomerbrochure Jeugdcentrum Aximax 2019

Benieuwd naar wat je deze zomer allemaal in Jeugdcentrum Aximax kunt doen?

cover animatorenbrochure 2019

Haal meer uit je vakantie en word (hoofd)animator op de VGC speelpleinen tijdens de paas- en zomervakantie in de Nederlandstalige scholen in Brussel.

Cover ouderbrochure 2019

Op de speelpleinen van de Vlaamse Gemeenschapscommissie beleeft je kind een vakantie om nooit te vergeten.

Cover cursusbrochure voorjaar 2019

Zin in een nieuwe uitdaging, een sportieve activiteit of een creatief atelier? Neem een kijkje in de nieuwe cursusbrochure van de 22 gemeenschapscentra en ontdek het volledige aanbod van educatieve activiteiten - voor volwassenen én voor kinderen!

Cover SNS Brussel 2018-2019

5 dagen per week, meer dan 60 sportactiviteiten en dat gedurende 30 schoolweken, dat is de Sport Na Schoolpas.

Pages