Publicaties

Zoek een publicatie

Aantal publicaties: 14

cover Vakantiegids zomer 2021

Op zoek naar vakantiepret tijdens de zomervakantie van 2021? Vind makkelijk sportkampen, jeugdateliers of speelpleinen voor kinderen van 2,5 tot 18 jaar in de Vakantiegids!

cover scholengids

De Scholengids bundelt de contactgegevens van alle Nederlandstalige scholen in Brussel, samen met het studieaanbod van de secundaire scholen voor het schooljaar 2020-2021.

Cover sportlessenreeksen 2020-2021

De inschrijvingen voor de Multimove-, Sportacademie-, badminton- en andere lessen starten op maandag 22 juni om 17 u.

Cover Genieten zonder limieten

Heeft je kind een beperking, maar geniet hij of zij ook van sport, spel, cultuur en muziek? De brochure "Genieten zonder limieten" bundelt het vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren met een beperking in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

G-sportbrochure

Op zoek naar een overzicht van alle G-sportactiviteiten in Brussel en Vlaams-Brabant? Je vindt het in de G-sportbrochure.

Cover SNS Brussel 2018-2019

5 dagen per week, meer dan 60 sportactiviteiten en dat gedurende 30 schoolweken, dat is de Sport Na Schoolpas.

Cover G-sportlessenreeksen

Zoek je een sportlessenreeks voor mensen met een beperking? In deze G-sportflyer vind je een overzicht van het Brussels aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Cover van het rappot

Hoe beleven jongeren tussen 12 en 18 jaar uit de Kanaalzone cultuur? Aan welke vormen van cultuur participeren ze? En wat zijn hun interesses?

Kortingsgids: Geknipte Prijzen (voor kinderen en jongeren in Brussel)

Gids die je wegwijs maakt in de verschillende mogelijkheden om het vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren betaalbaar te maken.

Pages