Vakantiegids krokus- en paasvakantie 2020

Type publicatie: 
Folder/Brochure/Gids
Verschijningsdatum: 
vr 13/12/2019

Op zoek naar vakantiepret tijdens de krokus- en/of paasvakantie 2020? Vind makkelijk sportkampen, jeugdateliers of speelpleinen voor kinderen van 2,5 tot 18 jaar in de Vakantiegids!

Cover Vakantiegids krokus- en paasvakantie 2020

De Vakantiegids bundelt per gemeente in Brussel activiteiten van de sportverenigingen, de culturele centra, de musea en de jeugdorganisaties tijdens de krokus- en paasvakantie 2020.

Om de verspreiding van het coronavirus (covid-19) tegen te gaan, besliste de federale overheid om alle jeugdwerkactiviteiten en vakantiekampen in de paasvakantie te annuleren.

De Nederlandstalige basisscholen in Brussel en scholen van het buitengewoon onderwijs organiseren tijdens de paasvakantie gratis opvang van 8.00 tot 16.30 uur. De opvang is bedoeld voor kinderen van ouders die werken in de cruciale sectoren, voor leerlingen in het buitengewoon onderwijs en voor kinderen in een kwetsbare thuissituatie. Om uw kind in te schrijven, neemt u contact op met de school van uw kind(eren).

Gaat uw kind naar het gewoon secundair onderwijs? Sommige scholen organiseren ook opvang. Indien niet, dan kunt u met uw opvangvragen terecht bij het VGC-meldpunt via 02 563 03 45 of covid19opvangopschool@vgc.be. Er wordt dan gezocht naar een oplossing op maat.