Sportlessenreeksen 2019-2020

Type publicatie: 
Folder/Brochure/Gids
Verschijningsdatum: 
wo 08/05/2019

De sportlessenreeksen van de VGC-sportdienst, dat is een gans jaar sporten in een plezante, niet-competitieve en familiale sfeer tegen een aantrekkelijke prijs. Schrijf je snel in.

Sportlessenreeksen 2019-2020

De VGC-sportdienst organiseert een brede waaier aan sportactiviteiten. Voor kleuters, kinderen en jongeren ligt de nadruk op plezier beleven, kennismaken met verschillende sporten en ontwikkelen van algemene bewegingsvaardigheden. Voor volwassenen bieden we sportlessenreeksen op recreatief niveau.

In deze brochure vind je alle details over de sportlessenreeksen (sportacademie, Multimove, badminton, bewegingsschool, G-sportlessen...).
Deze lessenreeksen gaan door in Anderlecht, Brussel, Elsene, Etterbeek, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Pieters-Woluwe en Vorst.

Inschrijven voor de lessenreeksen kan hier.

Kansentarief voor lessenreeksen
Met een Paspartoe aan kansentarief krijg je 60% korting op een lessenreeks.
Heb je nog geen Paspartoe? Je kan er een laten maken in Muntpunt, het VGC-administratiehuis of in één van de 22 gemeenschapscentra. Breng je identiteitskaart en een vignet van het ziekenfonds mee.

G-sporters
Sporters met een beperking zijn welkom op alle lessenreeksen.
Geef ons op voorhand een seintje. Dan kunnen wij extra informatie geven of de nodige voorzieningen regelen.

We organiseren ook G-sportlessenreeksen, exclusief voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking (en hun familie). Je vindt ze terug in de brochure op pagina 13 tot 17.

Brochure bestellen?
Je kan alles nalezen in de brochure. Wens je graag een papieren brochure, vul dan het webformulier in en we sturen je een gratis exemplaar

Veel sport- en leesplezier!

Bijhorende documenten: