Genieten zonder limieten

Type publicatie: 
Folder/Brochure/Gids
Verschijningsdatum: 
di 04/10/2016

De brochure "Genieten zonder limieten" bundelt het vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren met een beperking in het Brussels hoofdstedelijk gewest.

Cover genieten zonder limieten

Leeft je kind zich net als alle anderen graag uit, maar vind je geen (aan)gepaste activiteit? Zie jij jouw zoon of dochter ook stralen en genieten van sport, spel, cultuur en muziek?

In Brussel zijn er heel wat organisaties die zulke activiteiten aanbieden voor kinderen en jongeren met een beperking. Deze brochure helpt jou op weg met duidelijke info over:

  • activiteiten
  • kostprijs
  • contactgegevens

Weet je echt niet welke activiteit het best bij je past of zit je toch nog met heel wat bezorgdheden en vragen? Geen nood! Je vindt in deze bundel ook organisaties die je helpen met al je vragen over vrije tijd in Brussel. Ze begeleiden je bij de kennismaking en bij het uitproberen van nieuwe activiteiten.

In de brochure vind je ook interessante adressen waar je terecht kan voor leuke en aangepaste activiteiten voor het hele gezin.

Deze brochure is een publicatie van Groep Intro Brussel, in samenwerking met Jeugdcentrum Aximax, Gehandicapten en Solidariteit, Indivo, VGC Jeugd- en Sportdienst, Scouts en Gidsen Vlaanderen, Jeugd en Muziek Brussel, Lasso en KVG.

Bijhorende documenten: 

Ontvang deze publicatie!