Over ons

Welkom bij Brusselbazaar.be

Voor de Brusselse jeugd!

Brusselbazaar.be is dé site voor kinderen en jongeren in Brussel. Hier ontdek je de laatste nieuwtjes en het Nederlandstalige vrijetijdsaanbod* voor de Brusselse jeugd: sport, spel, muziek, … ga op zoek naar jouw ideale activiteit per thema of per locatie (Wat kan je doen?). In de vakanties of tijdens het schooljaar: er is altijd wel iets leuks te doen!
 
Heb je specifieke vragen? In de rubriek FAQ krijg je informatie over alles wat te maken heeft met jeugd in Brussel: subsidieaanvragen,studentenjobs, het organiseren van evenementen, …
En natuurlijk is er ook ruimte voor jouw mening. Hoe kan jij mee het jeugdbeleid in Brussel bepalen? In de rubriek Inspraak lees je meer over de werking van de VGC jeugdraad.
 
Ouders en jeugdwerkers
 
Ook speciaal voor ouders en jeugdwerkers heeft Brusselbazaar.be heel wat te bieden: via de knop Ouders of Jeugdwerkers krijg je een selectie activiteiten, nieuws en informatie op maat. Zo ben je altijd op de hoogte wanneer het tijd is om je kind in te schrijven of om je subsidieaanvraag in te dienen.
 
Wil je bepaalde info nog eens rustig nalezen of verspreiden binnen je organisatie? Via de rubriek Publicaties kan je de brochures van de jeugddienst, sportdienst en speelpleinen downloaden of aanvragen.
 
Veel plezier op Brusselbazaar.be!
 
VGC Jeugddienst
02 563 05 79
 
* Brusselbazaar.be is een initiatief van de jeugddienst van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC). Ons doel is om zoveel mogelijk kansen op ontplooiing te bieden aan Brusselse kinderen en jongeren in een Nederlandstalige omgeving. De organisatie en begeleiding van de activiteiten vermeld op deze site gebeurt in het Nederlands. We vragen daarom dat de deelnemers een basiskennis van het Nederlands hebben.