Nieuws

Nieuws filteren

E.g., 27/09/2021
E.g., 27/09/2021

Resultaten: 20

Pages

 • Logo VGC-jeugdraad

  VGC-jeugdraad daagt uit: “Breng Brusselse jongeren positief in beeld”

  - wo 03/05/2017
  Jongeren, Ouders, Jeugdwerkers

  De jeugdraad van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) bombardeert mei tot mediamaand.  Ze daagt via de hashtag #meimediamaand jeugdorganisaties en de media uit om Brusselse jongeren positief in beeld te brengen.

 • Logo MediaNest, website over mediaopvoeding

  MediaNest: een nieuwe website over mediaopvoeding

  - di 20/09/2016
  Ouders

  MediaNest is een website over mediaopvoeding die informeert en sensibiliseert over mediawijze thema’s. Ouders kunnen er terecht met al hun vragen over het mediagebruik van hun kinderen van 0 tot en met 18 jaar.

 • Logo À Fonds

  À Fonds gelanceerd!

  - do 22/10/2015
  Ouders, Jeugdwerkers

  Minister Pascal Smet gaf donderdagavond in kunstencentrum Recyclart de aftrap van het nieuwe Jongerenfonds, dat de naam "À Fonds" kreeg. Dit nieuwe initiatief wil jongeren stimuleren in het organiseren van culturele, artistieke, sociale, sportieve of educatieve projecten en/of initiatieven, van en voor kinderen en jongeren.

 • cover brusselart

  BrusselArt, Cultuur op maat van groepen

  - di 07/07/2015
  Ouders, Jeugdwerkers

  Publicatie met een overzicht van de culturele instellingen die groepen volwassenen op een warme en inspirerende manier onthalen, Brusselse praktijkverhalen, concrete informatie en verwijzingen naar ondersteunende diensten en organisaties.

 • Ketmet_overdekte_speelplaats

  KETMET : het grootste overdekte speelplein van Brussel

  - ma 13/10/2014
  Vakantie en vrije tijd, Ouders

  In samenwerking met Festival Kanal Playground en Abattoir organiseert vzw Cultureghem speelplein KETMET : een overdekte ruimte waar alle kinderen en jongeren uit de buurt en uit Brussel kunnen spelen, fietsen, feesten, dansen en zoveel meer.

   

 • logo sportinbrussel.be

  Aftrap Sportinbrussel.be

  - wo 04/06/2014
  Jongeren, Ouders, Jeugdwerkers

  Vragen over het Nederlandstalige sportaanbod in Brussel? Je vindt de antwoorden op de nieuwe website Sportinbrussel.be. Ontdek hem snel!

 • jongeren in muziekwinkel

  Brusselse jongeren 'socializen' in vrije tijd

  - do 08/05/2014
  Jongeren, Ouders, Jeugdwerkers

  In hun vrije tijd willen Brusselse jongeren vooral afspreken met vrienden, iets bijverdienen en meer tijd met het gezin doorbrengen. Dat blijkt uit een onderzoek van Kind & Samenleving in opdracht van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC).

 • Opgroeien in Brussel - homepagina

  Nieuwe VGC-website Opgroeien in Brussel

  - do 20/03/2014
  Ouders

  Alles begint met de kindertijd... 'Opgroeien in Brussel' is de nieuwe website van de entiteit Gezin van de Vlaamse Gemeenschapscommissie. Je vindt er alles over Nederlandstalige kinderopvang, ontmoetingsplaatsen, opvoedingsondersteuning, zorg en hulp voor jou of je gezin in Brussel.

   

 • paspartoe affiche jongen met voetbal

  Paspartoe, je sleutel tot Brussel

  - di 18/02/2014
  Jongeren, Ouders, Jeugdwerkers

  Inschrijven voor cultuur-, jeugd- en sportactiviteiten in Brussel? Met Paspartoe, dé vrijetijdspas voor Brussel, kan je punten sparen en korting krijgen. Vraag hem snel aan bij de Vlaamse Gemeenschapscommissie of bij Muntpunt!

Pages