Zoniënmars-Zoniënklanken op zondag 22 april

Publicatiedatum: 
do 29/03/2018

Vier Brusselse gemeenschapscentra slaan de handen in elkaar voor de 39ste editie van de Zoniënmars. Een grootschalig wandelevenement met een muzikale toets, Zoniënklanken, voor groot en klein. Er is extra aandacht voor de kinderen, met animatie op maat.

Affiche Zonienmars- Zonienklanken

Vier wandelroutes

Elk jaar komen meer dan 1.300 wandelaars de lente opsnuiven in het Zoniënwoud tijdens de Zoniënmars eind april. Wandel mee en ontdek het beste van het bos. Er zijn vier uitgestippelde wandelroutes van 5 tot 20 kilometer. Vertrekpunt is gemeenschapscentrum WaBo.
 

Muziek en het bos: de perfecte combinatie

De combinatie van akoestische muziek in de natuur blijkt een schot in de roos. De Zoniënmars, die vroeger vooral sportieve wandelaars aantrok, heeft zich ontpopt tot een grootschalig evenement voor families, muziekliefhebbers en Brusselaars die hun stad eens op een andere manier willen ontdekken. Tijdens de tocht worden wandelaars getrakteerd op muzikale intermezzo's.

Kinderanimatie

Kom gezellig wandelen met het gezin, de kleinkinderen, de jeugdbeweging ... Via leuke natuurspelletjes en -opdrachten ontdek je het grootste bos van het land! Tussen 14 en 16 uur op de wandeling van 5 km.

Praktische informatie 

Praktische info Zoniënmars/Zoniënklanken