Publiceer je activiteiten gratis in de Vakantiegids krokus/Pasen 2020

Publicatiedatum: 
vr 27/09/2019

Organiseer je in de krokus- en/of paasvakantie Nederlandstalige vakantie-activiteiten in Brussel, die open staan voor derden? Laat je activiteit dan opnemen in de VGC-Vakantiegids.

Speelweek Pasen Aximax

In december - januari 2020 verspreiden de jeugd- en de sportdienst van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) de Vakantiegids krokus/Pasen 2020.
Deze brochure bundelt het vakantieaanbod in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (speelpleinen, speelweken, sportkampen, workshops, …) voor kinderen en jongeren van 2,5 tot 18 jaar in de krokus- en paasvakantie van 2020.

De VGC verspreidt de Vakantiegids onder andere via de Brusselse Nederlandstalige scholen, partners, gemeenschapscentra en bibliotheken.
Daarnaast publiceren we de activiteiten ook op sportinbrussel.be (voor sportieve activiteiten) en op Brusselbazaar.be (de website voor kinderen en jongeren in Brussel), agenda.be en Cultuurnet-websites.

Liggen nog niet alle gegevens vast (titel, prijs, …)? Niet erg, geef alvast de algemene info door, zodat we jullie initiatief toch kunnen vermelden. Vul het bijgevoegde formulier in en stuur het ten laatste op maandag 4 november naar jeugddienst@vgc.be.

Is een activiteit volzet? Verandert de prijs, of het uur, of is er een andere wijziging? Laat het ons zeker weten. Dan passen we het aan zodat de meeste recente info online staat!

Stuur samen met het formulier ook een foto van de activiteit of het logo van je organisatie.

Bijhorende documenten: