Organiseer je tijdens de zomer een activiteit voor kinderen en jongeren in Brussel?

Publicatiedatum: 
do 24/01/2019

De VGC-jeugddienst publiceert je activiteit(en) gratis en met veel plezier in de Vakantiegids of in Get out ’n Play.

© Michael De Lausnay

De Vakantiegids bundelt het vakantieaanbod (speelpleinen, speelweken, sportkampen, workshops …) per Brusselse gemeente voor kinderen en jongeren van 2,5 tot 18 jaar in de zomervakantie van 2019De VGC verspreidt de Vakantiegids onder andere via de Brusselse Nederlandstalige scholen, partners, de Brusselse gemeenschapscentra en bibliotheken. Daarnaast publiceren we de activiteiten ook op sportinbrussel.be (voor sportieve activiteiten) en op brusselbazaar.be (de website voor kinderen en jongeren in Brussel), agenda.be en de Publiq-websites.
Liggen nog niet alle gegevens vast (titel, prijs, …)? Niet erg, geef alvast de algemene info door, zodat we jullie initiatief toch kunnen vermelden. Vul het bijgevoegde formulier in, samen met een foto van de activiteiten of het logo van je organisatie en stuur het ten laatste op 18 februari naar jeugddienst@vgc.be.
 

In Get out ’n Play vind je leuke (informele) en gratis openluchtactiviteiten voor kinderen, jongeren en hun families tijdens de zomermaanden (mei -september). Get out ’n Play bundelt al deze activiteiten op een handig plooibaar kaartje. We publiceren de activiteiten op brusselbazaar.be. Daarnaast verspreiden we deze brochure naar de Brusselse gemeenschapscentra, de bibliotheken en interessante partners. Liggen nog niet alle gegevens vast? Niet erg, geef alvast de algemene info door, zodat we jullie initiatief toch kunnen vermelden. Organiseer je een leuke openluchtactiviteit? Vul het bijgevoegde formulier in en stuur het ten laatste op 15 maart naar jeugddienst@vgc.be.

 

Bijhorende documenten: