Onthaalmoment nieuwe beroepskrachten op maandag 16 november 2020 (update 23.10.2020)

Publicatiedatum: 
ma 28/09/2020

Ben je pas aan de slag in de Brusselse jeugdsector en wil je graag weten waarvoor je bij de VGC en de VGC-jeugddienst terecht kunt?

Onthaalmoment nieuwe beroepskrachten 2019

Kom dan naar het onthaalmoment dat de VGC-jeugddienst organiseert voor nieuwe professionele medewerkers in de jeugdsector. Tijdens deze algemene vorming krijg je meer informatie over het institutionele landschap van België en de plaats van Brussel en de VGC daarin, uitleg over de werking van de VGC-jeugddienst en kom je te weten wie wat doet bij de VGC-jeugddienst. Het is meteen ook hét moment om collega-jeugdwerkers te ontmoeten en om te netwerken. Naast nieuwe medewerkers zijn ook stagiairs van harte welkom, net als medewerkers die al langer aan de slag zijn en hun kennis willen opfrissen.

Het volgende onthaalmoment is op maandag 16 november. Door de nieuwe coronamaatregelen kiezen we er voor om dit info- en netwerkmoment digitaal te laten doorgaan. We organiseren een sessie in de voormiddag om 11.00 u. en eentje in de namiddag om 14.45 u.

Wil je er graag virtueel bij zijn? Schrijf je dan in ten laatste op donderdag 12 november. We bezorgen je op maandag 16 november een link om deel te kunnen nemen.