Onthaalmoment nieuwe beroepskrachten op donderdag 29 april

Publicatiedatum: 
do 18/02/2021

Ben je pas aan de slag in de Brusselse jeugdsector en wil je graag weten waarvoor je bij de VGC en de VGC-jeugddienst terecht kunt?

Onthaalmoment nieuwe beroepskrachten 2019

Kom dan naar het onthaalmoment dat de VGC-jeugddienst organiseert voor nieuwe professionele medewerkers in de jeugdsector. Tijdens deze algemene vorming krijg je meer informatie over het institutionele landschap van België en de plaats van Brussel en de VGC daarin, uitleg over de werking van de VGC-jeugddienst en kom je te weten wie wat doet bij de VGC-jeugddienst. Het is meteen ook hét moment om collega-jeugdwerkers te ontmoeten en om te netwerken. Naast nieuwe medewerkers zijn ook stagiairs van harte welkom, net als medewerkers die al langer aan de slag zijn en hun kennis willen opfrissen.

Het volgende onthaalmoment is op donderdag 29 april om 11.00 u. Door de coronamaatregelen gaat dit info- en netwerkmoment digitaal door. Het einde is voorzien rond 12.30 u. Afhankelijk van het netwerkmoment is het mogelijk dat we later afsluiten. 

Wil je er graag virtueel bij zijn? Schrijf je dan in ten laatste op dinsdag 27 april. We bezorgen je tijdig de link om deel te nemen.