Nieuwe website jeugdlokalen.be

Publicatiedatum: 
di 12/07/2016

Jeugdlokalen.be helpt jeugdverenigingen, eigenaars van jeugdlokalen, gemeentebesturen… bij het realiseren van een veilig onderdak voor elke jeugdvereniging, aangepast aan de behoeften van kinderen en jongeren.

Logo van Jeugdlokalen.be

Jeugdlokalen.be is al jarenlang jouw vertrouwde webstek voor alle informatie over jeugdlokalen. De website jeugdlokalen.be heeft een make-over gekregen. Naast een nieuw jasje werd ook de inhoud nagekeken, de gebruiksvriendelijkheid verbetert en het overzicht van de grote hoeveelheid informatie werd geoptimaliseerd. Neem ook zeker een kijkje naar de jeugdlokalenkaart. Deze kaart geeft je een overzicht van recent gebouwde of verbouwde jeugdlokalen in Vlaanderen. Ideaal voor (lokale) inspiratie!

Op jeugdlokalen.be kan er allerhande informatie terugvinden over:

  • het bouwen, verbouwen of verhuren van je jeugdlokaal
  • alle administratieve zaken en regelgeving
  • tips om je jeugdlokaal te financieren
  • de brandveiligheid van het gebouw
  • inbraakpreventie
  • verkeersveiligheid

De website inspireert met praktijkvoorbeelden en (gratis) beschikbare publicaties over allerhande thema's.  Kortom, dé website die je moet kennen als je betrokken bent bij het beheer van je jeugdlokaal. Neem snel een kijkje op www.jeugdlokalen.be of volg het laatste jeugdlokalen-nieuws via de facebook-pagina.

 

Jeugdlokalen.be is een project van de werkgroep jeugdlokalen onder leiding van De Ambrassade. Deze werkgroep bestaat uit volgende partners: Chirojeugd Vlaanderen, FOS Open Scouting, Katholieke Landelijke Jeugd, KSA Nationaal & Scouts en Gidsen Vlaanderen.