Kom op 24 april samen met je vrienden mee buiten spelen op de Buitenspeeldag

Publicatiedatum: 
do 14/03/2019

Op woensdag 24 april is het weer Buitenspeeldag. Tussen die namiddag kun je op meer dan 25 locaties in Brussel gratis meedoen aan geweldige sport- en spelactiviteiten. Kom je met een groep(je) naar de Buitenspeeldag? Schrijf dan in ten laatste op woensdag 17 april.

voorkant flyer Buitenspeeldag 2019

Zin om met veel andere kinderen te spelen? Trommel al je vrienden en vriendinnen op om buiten te spelen en te sporten. Want op woensdag 24 april is het weer BUITENSPEELDAG. Ga in de namiddag een kijkje nemen op één van de locaties in Brussel en ontdek welke geweldige avonturen er om de hoek schuilen in de stad! Alle sport- en spelactiviteiten zijn gratis en iedereen is welkom. Kom dus zeker af met je ouders of je begeleiders. Er zijn animatoren aanwezig om de activiteiten te begeleiden. 

In 2019 viert Brussel het leven en de tijd van Pieter Bruegel de Oude, naar aanleiding van de 450e verjaardag van zijn overlijden. Ook wij doen mee met dit feestjaar en laten Bruegel tot leven komen tijdens de Buitenspeeldag.

Programma?
► Ontdek alle activiteiten van de Buitenspeeldag in Brussel op www.brusselbazaar.be/buitenspeeldag.

Deelnemen in groep?
Kom je met een groep(je) naar Buitenspeeldag? Schrijf dan in ten laatste op woensdag 17 april. Voor groepen die zich niet inschrijven, kunnen we niet garanderen dat ze aan de activiteiten kunnen deelnemen.

Animatoren gezocht!
Voor verschillende locaties zijn we nog op zoek naar animatoren om de activiteiten te begeleiden. 

Meer info?
jeugddienst@vgc.be of 02 563 05 79
www.brusselbazaar.be/buitenspeeldag

Buitenspeeldag in Brussel is een organisatie van de jeugd- en sportdienst van de VGC in samenwerking met verschillende (lokale) partners.