Kick-off deel 3 'Een straf toekomstplan voor jouw organisatie in Brussel: interactieve lezing en online workshops'

Publicatiedatum: 
do 21/01/2021

De algemene directie Cultuur, Jeugd en Sport van de VGC ondersteunt cultuur-, jeugd- en sportorganisaties die hun meerjarenbeleidsplan opmaken. Op 4 februari vindt het derde en laatste deel van het ondersteuningstraject plaats, in samenwerking met de dienst Samenleven en Diversiteit van de VGC.

Beeld Kick-off deel 3

De algemene directie Cultuur, Jeugd en Sport biedt een ondersteuningstraject aan voor cultuur-, jeugd- en sportorganisaties die starten of bezig zijn met de opmaak van hun meerjarenbeleidsplan. Na het webinar met Tom Palmaerts over ‘futureproof denken’ en de workshops ter ondersteuning van jullie organisatiebeleid en opmaak van een meerjarenbeleidsplan, is er nu het derde en laatste deel.

Op 4 februari om 9u30 kan je je verder laten inspireren om met jouw organisatie nog meer in te spelen op enkele grootstedelijke uitdagingen.

Ikrame Kastit van Uit De Marge vzw daagt je met een interactieve lezing uit om je organisatie in vraag te stellen rond enkele grootstedelijke uitdagingen.‘Hoe gaat jouw organisatie er nu mee om en hoe wil je er in de toekomst nog beter op inspelen? Vanaf 10u30 worden tijdens online workshops handvaten geboden om concreet aan de slag te gaan. Meer informatie over de thema’s en inhoud van de workshops vind je in het webformulier

Inschrijven is gratis maar wel verplicht, en doe je via dit webformulier voor maandagavond 1 februari. Je ontvangt enkele dagen voordien de nodige links om deel te nemen.