Kick-off ‘Een toekomstplan voor jouw organisatie in Brussel’ op 26 mei

Publicatiedatum: 
di 02/06/2020

Meer dan ooit zetten heel wat cultuur-, jeugd- en sportorganisaties zich samen met de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) in voor een beter Brussel. Heel wat organisaties starten met de uitwerking van hun eigen straffe toekomstplan voor Brussel voor de komende jaren.

Kick-off beeld

Om organisaties op weg te helpen, organiseerde de algemene directie Cultuur, Jeugd en Sport (CJS) van de VGC op 26 mei een kick-off. Het werd een digitaal inspiratie- en informatiemoment voor alle geïnteresseerde CJS-organisaties. Deze kick-off was het startschot van jouw traject om tot een toekomstplan te komen.

Heb je de kick-off gemist of wil je het webinar 'Ready or not' door Trendwatcher Tom Palmaerts graag nog eens herbekijken? Een opname van het webinar vind je hieronder en op de Facebookpagina van de VGC-jeugddienst.

Ben je klaar voor de toekomst? Twijfel je over het antwoord? Dat is oké. Het leven gaat soms zo snel, dat de toekomst ons doet duizelen. Maar hoe worden we dan wel futureproof? Tom Palmaerts reist al jarenlang de wereld rond met één doel: mensen zin doen krijgen in de toekomst. Hij legt uit hoe we naar de toekomst kunnen kijken, om van daaruit plannen te maken voor morgen.

Na het webinar konden geïnteresseerden deelnemen aan online chatgroepen waarin ze meer info kregen over de ondersteuningsmogelijkheden die de VGC vanaf dit najaar – vrijblijvend – aanbiedt bij hun beleidsplanningstraject.

Kick off Een toekomstplan voor je organisatie in Brussel