Kamilia Hsaine fotografeert Staycation BXL-projecten

Publicatiedatum: 
ma 27/07/2020

Kamilia is één van de twee jonge fotografen die deze zomer verschillende Staycation BXL-projecten in beeld brengt.

Kamilia Hsaine

Kamilia (23 jaar), geboren in Evere, verhuisde op 3-jarige leeftijd naar Dilbeek. Door haar studies Bedrijfsmanagement - Marketing aan Odisee in Brussel kwam ze ongeveer drie jaar geleden in contact met de mannen van Lowkey Radio. Zonder veel ervaring stapte ze in hun team als portretfotograaf en concertfotograaf. Tijdens een radiosessie kreeg Lowkey bezoek van À Fonds. Op deze manier kwam ze in contact met de VGC en werd dit het begin van een mooie samenwerking. Na de samenwerking met Lowkey Radio ging ze aan de slag bij Botanique en Vk Concerts als huisfotografe. Daarnaast maakt ze ook nog deel uit van het fotografencollecties Concert Photographers United. Door haar passie komt ze vaak terecht in verschillende delen van Brussel.

Staycation BXL
Kamilia is één van de twee jonge amateurfotografen die deze zomer verschillende Staycation BXL-projecten in beeld gaat brengen. Ondanks het feit dat ze voornamelijk naar hiphop luistert, behoort het ‘Erasmusica Garden Concerts’-project tot één van haar favorieten. Bij mooi weer kan je in de tuin van het Erasmushuis op vijf momenten een middagconcert volgen, gespeeld door jonge professionele musici uit het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Ze apprecieert klassieke muziek meer en meer omdat het zo rustgevend is.
Naast het fotograferen van Staycation BXL-projecten gaat Kamilia genieten van haar vrije tijd en haar verdiepen in nieuwe fotografietechnieken. Zodat ze die in de nabije toekomst kan toepassen bij het fotograferen van concerten in o.a. de Botanique. Verder heeft ze ook een week vakantie gepland met haar familie.

Favoriete plek in Brussel
Het Flageyplein en de bruisende buurt errond. Het is er zowel rustig (aan de vijver)  als heel druk (op het plein) met café Belga en niet te vergeten alle leuke eetplekjes. Voor ieder wat wils.