Jeugdcentrum Aximax zoekt vrijwilligers voor de zomervakantie

Publicatiedatum: 
di 07/05/2019

Voor de zomervakantie is Jeugdcentrum Aximax op zoek naar enthousiaste jongeren met een hart voor spelen en kinderen om te assisteren tijdens de atelierweken. Ben je tussen de 15 en 30 jaar oud? Laat van je horen!

Vrijwilliger op Jeugdcentrum Aximax

Aximax zoekt assistent-begeleiders voor de zomer!

Heb je een animatorcursus gedaan en moet je nog stage lopen? Heb je al een animatordiploma en wil je aan de slag? Wil je eens uitproberen of jeugdwerk iets voor jou is? Zoek je al lang een leuke job als vrijwilliger?

Ga deze zomer als assistent-begeleider aan de slag bij Aximax.

Een assistent begeleider ondersteunt een week lang de hoofdbegeleider bij de voorbereiding en het verloop van een activiteit. Zij/hij helpt de kinderen bij spel-en knutselactiviteiten, kan de kinderen korte momenten zelfstandig animeren en houdt toezicht en speelt mee op vrije momenten.
Dit is de perfecte functie als je je eerste stappen zet in het jeugdwerk. Je kan rekenen op een leerrijke week in een enthousiaste omgeving. Ook voorziet Aximax voor iedere assistent-begeleider een vrijwilligersvergoeding van 30 euro per dag.

Kom op kennismakingsgesprek:
Stuur een e-mail naar aximax@vgc.be en laat ons weten welke atelier-week jouw voorkeur heeft. We maken dan samen een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 
Alle speelweken kan je bekijken op www.jcaximax.be.