Jeugdcentrum Aximax zoekt begeleiders met passie en talent

Publicatiedatum: 
di 21/11/2017

Ken of ben jij een ervaren animator, een coole freelancer of werk jij voor een leuke organisatie met een fris idee voor een speelweek of atelier? Aximax is steeds op zoek naar interessante en vernieuwende invalshoeken voor haar jaarateliers en speelweken.

Beeld oproep voor nieuwe begeleiders Jeugdcentrum Aximax - beeld van een kind met camera en begeleider

Aximax werkt voor de organisatie van haar activiteiten samen met organisaties, zelfstandigen, freelancers, studenten én vrijwilligers. Het idee en de uitwerking van een speelweek gebeurt door deze personen of door Aximax zelf. In beide gevallen gaan we nadien nog op zoek naar ervaren animatoren om deze week te begeleiden.

Aximax-kinderen én wij als Aximax-team zijn nogal nieuwsgierig, worden graag verrast en laten met veel plezier onze fantasie prikkelen. Nieuwe potentiële partners met leuke ideeën mogen zich steeds melden. Wij staan meer dan open voor nieuwe input en zotte ideeën.

Wil je graag eens met een Aximax-medewerker pingpongen over mogelijke ideeën? Of heb je ervaring als animator bij een andere organisatie en wil je die kennis eens in een nieuwe omgeving inzetten? Wil je specifieke (kunst)disciplines of sporttakken samen met een groep kinderen ontdekken of wil je net de kleuters laten proeven van van alles en nog wat? Het kan allemaal. Laat iets weten en we nodigen je uit voor een gesprek. Wij zorgen voor een professionele aanpak, een leuke sfeer en een leuk gebouw met veel voorzieningen.

Benieuwd naar wat we zo allemaal doen? Bekijk het aanbod van onze jaarwerking én de vakantieateliers voor Kerst, krokus en Pasen nu op de website van Aximax.