Het Kaaitheater zoekt dringend gezinnen en jonge acteurs

Publicatiedatum: 
vr 15/09/2017

Het Kaaitheater lanceert twee dringende oproepen waarbij ze kinderen zoeken binnen de leeftijdscategorie van 8 tot 14 jaar voor een bijzonder theaterproject en een theatervoorstelling.

Oproepen kaaitheater

Het Kaaitheater is op zoek naar Brusselse tweeoudergezinnen met 3 of meer kinderen in de leeftijd van 9-14 jaar die willen meespelen in een bijzonder theaterproject van Suze Milius. Jullie mogen Nederlands, Frans of Engels spreken en nieuw samengestelde gezinnen zijn zeker welkom.  Jullie ontvangen elke keer een nieuwe gast, een man of vrouw, die voor even een plaats heeft in jullie gezin. Interesse? Alle info over de oproep en de contactgegevens vind je hier.

 

Heb of ken jij kinderen die van acteren houden? Wil je ze wel eens bezig zien op de scène van het Kaaitheater, in een grappige maar ook onthutsende voorstelling over de toestand van de wereld? Het Kaaitheater zoekt 8 > 11 jarigen om deel te nemen aan de Belgische première van Crazy But True, een voorstelling van theatermaker Ant Hampton, op donderdag 21 september 2017.  Je kind kan deelnemen in de taal die hij/zij zelf kiest (NL/FR). Alle kinderen die deelnemen, moeten vergezeld zijn door een volwassene. Acteerervaring is niet vereist – zin om mee te doen des te meer! Alle info over de oproep en hoe je je kan inschrijven, vind je hier.