Gemeenteraadsverkiezingen: jouw actie op de website van 1000 Opinions

Publicatiedatum: 
do 20/09/2018

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober wil de VGC-jeugdraad jongeren informeren en hen aanmoedigen om hun stem te laten horen. Daarom lanceert de VGC-jeugdraad in september de website www.1000opinions.be.

Logo 1000 Opinions

De jeugdraad van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) wil jongeren aanmoedigen om hun stem te laten horen. Dit in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2018, en met de gewestverkiezingen 2019 in het vizier. Eén van de aspecten waarop de VGC-jeugdraad wil inzetten, is het informeren van jongeren. Op onze website www.1000opinions.be (online in september) wil de VGC-jeugdraad zoveel mogelijk initiatieven bundelen die jongeren in contact brengen met de lokale politiek, en omgekeerd.

Wil jij de jongeren van jouw gemeente klaarstomen voor de verkiezingen via een debat, volleybalmatch of iets anders? Zet een actie op poten, groot of klein, en breng ons op de hoogte via dit formulier. Wij geven jouw initiatief dan extra bekendheid via onze website!
Heb je nog wat tips en tricks nodig bij het organiseren van je initiatief? Debattle helpt je op weg.

Ook wanneer je activiteit al voorbij is, tonen wij jouw initiatief graag op onze website. Via het formulier kan je bijvoorbeeld foto’s, video’s of een korte terugblik toevoegen.

Last but not least: ook via Instagram maken wij Brusselse jongeren warm voor de verkiezingen. Neem een kijkje op @1000_opinions en spoor jouw jongeren, klas, vrienden en collega’s aan om ons te volgen. Om te wegen op het beleid, hebben we zoveel mogelijk stemmen nodig.

Laat onze jongeren Brussel doen bougeren!