FIX: voor herstellingen en renovaties in jeugdinfrastructuur

Publicatiedatum: 
wo 24/10/2018

Sinds november 2017 werkt de VGC samen met vzw FIX voor herstellingen en renovatiewerken in jeugdhuizen, jeugdlokalen en sportzalen. Een 10-tal jeugd- en sportorganisaties maakten het afgelopen jaar gebruik van het aanbod van FIX.

FIX_voor en na bij Centrum West (D'Broej)

Sinds november 2017 werkt de VGC samen met vzw FIX voor herstellingen en renovatiewerken in jeugdhuizen, jeugdlokalen en sportzalen.

FIX is een tewerkstellingsproject dat laaggeschoolde werkzoekenden een opleiding in de bouw aanbiedt om daarna in deze sector te kunnen doorstromen. De vzw is al jaren actief in de Nederlandstalige scholen.

De jeugd- en sportsector was ook op zoek naar een team dat snel grotere renovatiewerken aan gebouwen kon doen tegen interessante tarieven en dat de veiligheid van de jeugdinfrastructuren kon verhogen. Intussen deden al een 10-tal jeugd- en sportorganisaties, waaronder Centrum West en VMJ (D'Broej), jeugdhuis De Branding, een beroep op het aanbod van FIX.

Organisaties die gebruik willen maken van FIX, betalen alleen het materiaal en een forfaitair bedrag per ploeg per dag. Daarnaast kunnen jeugdorganisaties en -verenigingen vrijblijvend een offerte vragen voor onder andere binnen afwerking, elektriciteitswerken, isolatiewerken, loodgieterij, ruwbouw, schilderen en behangen of schrijnwerk.

Heb je vragen over dit project? Dan kun je terecht bij Tom Leyder van de VGC-jeugddienst .
Wil je een offerte aanvragen voor werken? Gebruik daarvoor het aanvraagformulier van FIX vzw voor werken in de Brusselse jeugdinfrastructuur.

Graag meer info? Contacteer de VGC-jeugddienst of surf naar www.vgc.be.

Fotogalerie: 
Fix_voor en na bij jeugdhuis De Branding
FIX_voor en na bij VMJ (D'Broej)
FIX_nieuwe branddeuren bij VMJ (D'Broej)
FIX_vloermarkering aanbrengen bij VMJ (D'Broej)