Brusselbazaar.be: dé site voor de Brusselse jeugd!

Publicatiedatum: 
di 19/02/2013

De nieuwe website voor de Brusselse jeugd is er! Ontdek hem snel... en kom woensdag 20 februari met ons feesten op de Nieuwe Graanmarkt (12-17u)!

Et voilà, we zijn er!

Brusselbazaar.be is dé site voor kinderen en jongeren in Brussel. Hier ontdek je de laatste nieuwtjes en het Nederlandstalige vrijetijdsaanbod voor de Brusselse jeugd: sport, spel, muziek, … Ga op zoek naar jouw ideale activiteit per thema (Wat kan je doen?) of locatie (Waar kan je iets doen?). In de vakanties of tijdens het schooljaar: er is altijd wel iets leuks te doen!

Heb je specifieke vragen? In de rubriek Vraag en antwoord krijg je informatie over alles wat te maken heeft met jeugd in Brussel: vorming, subsidieaanvragen,studentenjobs, …

En natuurlijk is er ook ruimte voor jouw mening. Hoe kan jij mee het jeugdbeleid in Brussel bepalen? In de rubriek Inspraak lees je meer over de werking van de VGC jeugdraad!

Deze nieuwe site is er voor jullie, de Brusselse jeugd. Dat moet gevierd worden! We verwachten jullie vandaag, woensdag 20 februari, tussen 12 en 17u op de Nieuwe Graanmarkt voor een feestelijke namiddag met allerlei activiteiten, soep, taart en ballonnen! Kom langs met al je vrienden, familie, kinderen uit je jeugdwerking, ... iedereen is welkom!
 

Veel plezier op Brusselbazaar.be!

VGC Jeugddienst
info@brusselbazaar.be
02 563 05 79