Bibliotheek van Sint-Lambrechts-Woluwe lanceert Russische jeugdcollectie

Publicatiedatum: 
di 11/02/2020

De Brusselse diversiteit weerspiegelt zich nu ook in de Brusselse bibliotheekrekken met de Russische collectie.

Beeld Russische jeugdboekencollectie

Op zondag 2 februari lanceerde de bibliotheek van Sint-Lambrechts-Woluwe feestelijk een fonkelnieuwe Russische jeugdcollectie. De collectie bestaat uit zowel fictie- als non-fictieboeken voor de jeugd. De jeugdcollectie kwam tot stand met de kennis en hulp van Russische mama's. Zij koesteren een grote liefde voor boeken en bibliotheken. Hoe kan het ook anders!

Het was een leuke lancering in het gezelschap van een honderdtal aanwezigen, jong en oud! Wie wil nagenieten, kan dat via het foto-album op de Facebook-pagina van de Brusselse Bibliotheken. Op de website van BRUZZ vind je ook een artikel terug.

De Brusselse diversiteit weerspiegelt zich nu ook in de Brusselse bibliotheekrekken in de vorm van een Russische jeugdcollectie. In de rekken zijn er vandaag al een Arabische, Bulgaarse, Duitse, Italiaanse, Spaanse en Roemeense collectie te vinden. Op de website van de Brusselse Bibliotheken vind je meer info over deze anderstalige collecties. De Nederlandstalige Brusselse bibliotheken werken samen om naast deze collecties, ook nog andere talen toe te voegen.