Documenten

Vind alle info per bijeenkomst

Aantal documenten: 55

logo jeugdraad

De VGC-jeugdraad warmt zich op voor de verkiezingen!

Logo VGC-jeugdraad

Welkom op de jeugdraad van 13 februari 2019

Logo VGC-jeugdraad

Op het programma: evaluatie 'Week van het Brusselse jeugdwerk', de werkgroepen, de gewestverkiezingen en Stockholm.

Logo VGC-jeugdraad

Op het programma: verkiezing ondervoorzitter, uitwisseling overheen de werkgroepen, Week van het Brusselse jeugdwerk, traject gewestverkiezingen

VGC-jeugdraad

Op het programma: fietstocht, BARATTOIR, uitwisseling overheen de werkgroepen, evaluatie van de nieuwe structuur & afscheid van Jo.

VGC-jeugdraad

Op het programma: spreker Beno Schraepen, advies op voortgangsrapport Cultuur, Jeugd en Sport 2017, uitwisseling overheen de werkgroepen.

VGC-jeugdraad

Genieten van een lekker ontbijtje én ideeën uitwisselen, jouw kijk op Brussel meegeven, een antwoord krijgen op prangende vragen, ... Op 20 februari gaan we aan de ontbijttafel in dialoog met het collegelid bevoegd voor Cultuur, Jeugd, Sport en Stedelijk Beleid.

VGC-jeugdraad

Op het programma: dialoog met het VGC-collegelid bevoegd voor cultuur, jeugd, sport en stedelijk beleid & uitwisseling over de verschillende werkgroepen heen. Dit alles overgoten met een heerlijk Kerstsausje.

VGC-jeugdraad

Op het programma: verkiezingen voorzitter & ondervoorzitter, brainstorm nieuwe structuur en prioritaire werven 2017-2018.

VGC-jeugdraad

Een aantal projectaanvragen wachten op ons advies, dus we roepen eventjes een extra jeugdraad in het leven!

Laat je stem horen in de VGC-jeugdraad

De VGC-jeugdraad is op zoek naar nieuwe leden die actief willen nadenken over het Brussels jeugdbeleid. Gëïnteresseerd? Bezorg ons je contactgegevens via jeugdraad@vgc.be en we houden je op de hoogte van de komende jeugdraden.

Logo van de VGC-jeugdraad

Op het programma: BBQ, evaluatie #meimediamaand en dialoog met collegelid Bianca Debaets, brainstorm internationaal studiebezoek en de jaarplanning van het nieuwe werkjaar. En tot slot afscheid van Pepijn Kennis als voorzitter en Bieke Vervaecke als ondervoorzitster.

Logo van de VGC-jeugdraad

Op het programma: dialoog met collegelid Bianca Debaets - adviezen voortgangsrapport 2016 directie Cultuur, Jeugd & Sport en convenanten Foyer en Fix - 1000 Opinions: #meinmediamaand

Logo van de VGC-jeugdraad

Op het programma: Adviezen convenant Foyer en 3 projectaanvragen, 1000 Opinions en de voorbereiding op het gesprek met collegelid Bianca Debaets.

Logo van de VGC-jeugdraad

Op het programma: Feedback Raad & Commissies, 1000 Opinions, voorbereiding gesprek collegelid Bianca Debaets

Pages