Fuiven in Brussel

Op zoek naar de perfecte locatie voor jouw fuif? Ontdek de mogelijkheden in Brussel voor jonge Brusselaars en hun organisaties!

rv ©fuse

Ideeën genoeg voor feestjes en fuiven. Maar waar ga je ze organiseren? Het is soms moeilijk voor jonge Brusselaars en hun organisaties om een goede en betaalbare locatie te vinden in Brussel. Dit online fuifloket wil je hierbij een handje helpen. 

Hieronder vind je een overzicht van interessante locaties in Brussel voor jouw fuif, concert of andere activiteit. De zalen die hier worden aangeboden, zijn allemaal multifunctionele "eventzalen". 

Dit online fuifloket is work in progress. Samen met de zaalverhuurders, jeugdorganisaties en de jeugdraad maken we de komende maanden werk van de verdere uitrol van dit fuifloket.

Wil je graag meer info over de zaal? Alle relevante informatie vind je op het kaartje bij elke zaal terug. Deze informatie wordt de volgende maanden verder aangevuld en geconcretiseerd. 

Wil je graag een zaal reserveren? Dat kan, via dit aanvraagformulier.
Wil je graag een zaal aanbieden? Super! Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Op de website Ikorganiseer.be van Formaat vzw vind je informatie over het organiseren van een fuif en een handige checklist die zeker van pas komt. In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kan andere regelgeving van toepassing zijn. Sommige elementen zijn ook afhankelijk van de infrastructuur die je kiest. Binnenkort mag je hier een bundeling verwachten.