Qi Gong Ademkoor
Paspartoe

Thema: 
Filosofie en religie

Door de zachte, repetitieve en eenvoudige ademhalingsoefeningen en bewegingen uit deze Chinese bewegingsleer verbeter je je fysieke en mentale veerkracht. Heb jij door ziekte, pijn, mobiliteitsproblemen, minder of geen toegang meer tot sport en beweging? Dan kan deze activiteit de gezondheid heilzaam bevorderen. Het helpt ook om vitaler en gezonder door het leven te gaan. Het aanbod is informeel en laagdrempelig, er is zeker geen plaats voor competitiedrang of tijdsdruk.

Breng je eigen sportmatje mee.

FR - Améliorez votre résistance physique et mentale grâce au Qi-gong. Apportez votre propre tapis de sport.
ENG - Improve your physical and mental resilience with qi gong. Bring your own sports mat.

Omwille van de huidige coronamaatregelen zijn de plaatsen beperkt. Schrijf je zeker in op de wachtlijst. We contacteren je van zodra de maatregelen het toelaten om het aantal deelnemers te verhogen.

Voor wie: 

18-99 jaar

Wanneer: 

3/3/2021 - 23/6/2021
op Woensdag van 12:30 tot 13:30

Extra info: 

Begeleiding: Mariella Agresti € 60 standaard, € 48 reductie (studenten, werkzoekenden, -26 en +65), € 15 Paspartoe tegen kansentarief. Deze cursus wordt in het Frans gegeven. We zetten maximaal in op jullie welbevinden en garanderen dat alle hygiëne- en afstandsregels gevolgd worden. De inschrijvingen starten op 9 januari om 10u.

Waar: 

Gemeenschapscentrum De Markten vzw
Oude Graanmarkt 5
1000 Brussel

Contact/Inschrijven: 

GC De Markten
tel 02 512 34 25
demarkten@demarkten.be

Qi Gong Ademkoor
Prijs: 
€ 60

€ 15,0 (Paspartoe tegen kansentarief)