Publicaties

Zoek een publicatie

Aantal publicaties: 18

Cover sportgids 2017-2018

Op zoek naar informatie over het Nederlandstalige sportaanbod in Brussel? Raadpleeg de sportgids voor een volledig overzicht.

Cover scholengids 2017-2018

De Scholengids bundelt de contactgegevens van alle Nederlandstalige scholen in Brussel, samen met het studieaanbod van de secundaire scholen voor het schooljaar 2017-2018.

Cover Vakantiegids herfst/Kerst 2017

Op zoek naar sportkampen, jeugdateliers of speelweken tijdens de herfst- en Kerstvakantie voor kinderen van 2,5 tot 18 jaar?

Cover jaarbrochure en herfst- en Kerstvakantie Jeugdcentrum Aximax

Kijk jij net zo uit naar het nieuwe Aximax-jaar als wij? Ontdek de creatieve, fantasievolle, lekkere, sportieve, stoere en vrolijke jaar- en vakantieateliers in de nieuwe brochure van Jeugdcentrum Aximax.

Cover Cursusbrochure: Najaar 2017

Zin in een nieuwe uitdaging, een sportieve activiteit of een creatieve uitlaatklep? Ontdek het volledige aanbod van educatieve activiteiten voor kinderen en volwassenen in de nieuwe cursusbrochure van de gemeenschapscentra.

Cover G-sportbrochure 2017-2018

Op zoek naar een overzicht van alle G-sportactiviteiten in Brussel en Vlaams-Brabant? Je vindt het in de G-sportbrochure 2017-2018.

Cover genieten zonder limieten

De brochure "Genieten zonder limieten" bundelt het vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren met een beperking in het Brussels hoofdstedelijk gewest.

Sport Na School

5 dagen per week, meer dan 60 sportactiviteiten en dat gedurende 24 schoolweken, dat is de Sport Na Schoolpas.

Cover Brochure Word Animator

Haal meer uit je vakantie en word (hoofd)animator op de VGC speelpleinen tijdens de paas- en zomervakantie in de Nederlandstalige scholen in Brussel.

Pages