Publicaties

Zoek een publicatie

Aantal publicaties: 19

Cover Vakantiegids zomer 2018

Op zoek naar sportkampen, jeugdateliers of speelweken tijdens de zomervakantie voor kinderen van 2,5 tot 18 jaar?

Cover Vakantiegids krokus & Pasen 2018 - foto van 4 meisjes op Aximax

Op zoek naar sportkampen, jeugdateliers of speelweken tijdens de krokus- en paasvakantie voor kinderen van 2,5 tot 18 jaar?

kind doet haasje-over tijdens een speelweek op Aximax

Tijdens de krokus- en paasvakantie organiseert Jeugdcentrum Aximax opnieuw creatieve, sportieve en avontuurlijke speelweken. Nieuw zijn de activiteiten op zondag. Ontdek het verrassende voorjaarsaanbod op de website of in de nieuwe brochure. 

Cover sportgids 2017-2018

Op zoek naar informatie over het Nederlandstalige sportaanbod in Brussel? Raadpleeg de sportgids voor een volledig overzicht.

Cover scholengids 2017-2018

De Scholengids bundelt de contactgegevens van alle Nederlandstalige scholen in Brussel, samen met het studieaanbod van de secundaire scholen voor het schooljaar 2017-2018.

Cursusbrochure: voorjaar 2018

Zin in een nieuwe uitdaging, een sportieve activiteit of een creatieve uitlaatklep? Ontdek het volledige aanbod van educatieve activiteiten voor kinderen en volwassenen in de nieuwe cursusbrochure van de gemeenschapscentra.

Cover G-sportbrochure 2017-2018

Op zoek naar een overzicht van alle G-sportactiviteiten in Brussel en Vlaams-Brabant? Je vindt het in de G-sportbrochure 2017-2018.

Cover genieten zonder limieten

De brochure "Genieten zonder limieten" bundelt het vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren met een beperking in het Brussels hoofdstedelijk gewest.

Sport Na School

5 dagen per week, meer dan 60 sportactiviteiten en dat gedurende 24 schoolweken, dat is de Sport Na Schoolpas.

Pages