Zoniënmars - Zoniënklanken op zondag 23 april

Publicatiedatum: 
di 11/04/2017

Vier Brusselse gemeenschapscentra slaan op zondag 23 april de handen in elkaar voor een nieuwe editie van de Zoniënmars : een grootschalig wandelevenement met een muzikale toets, Zoniënklanken. Dit jaar staat er ook extra animatie voor kinderen op het programma.

Logo Zonienmars_Zonienklanken

Vier wandelroutes
Elk jaar komen meer dan 1.300 wandelaars tijdens de voorlaatste zondag van april de lente opsnuiven in het Zoniënwoud. In vier uitgestippelde wandelroutes van 5 tot 20 kilometer ontdekken ze het beste van het bos. Vertrekpunt is het Gemeenschapscentrum WaBo in Watermaal-Bosvoorde.

Muziek en het bos: de perfecte combinatie
De combinatie van akoestische muziek in de natuur blijkt een schot in de roos. De Zoniënmars is uitgegroeid tot een grootschalig evenement voor families, muziekliefhebbers en Brusselaars die hun stad eens op een andere manier willen ontdekken. Al voor het vijfde jaar op rij worden wandelaars getrakteerd op muzikale intermezzo's tijdens hun tocht. Muzikanten van over de hele wereld staan verspreid in het bos.

Kinderanimatie
Kom gezellig wandelen met het gezin, de kleinkinderen, de jeugdbeweging,... Via leuke natuurspelletjes en -opdrachten ontdek je het grootste bos van het land! Tussen 14 en 16 uur op de wandeling van 5 km.

Voor alle praktische informatie, surf naar de website van Gemeenschapscentrum WaBo.