We nemen je activiteiten gratis op in de Vakantiegids (11.000 exemplaren)!

Publicatiedatum: 
ma 02/10/2017

Organiseer je in de krokus- en/of paasvakantie Nederlandstalige vakantie-activiteiten in Brussel, die open staan voor derden? Laat je activiteit dan opnemen in de Vakantiegids.

Cover Vakantiegids herfst/Kerst 2017

In december 2017 verspreiden de jeugd- en de sportdienst van de VGC de Vakantiegids krokus-Pasen 2018.

Deze brochure bundelt het vakantieaanbod in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (speelpleinen, speelweken, sportkampen, workshops, …) voor kinderen en jongeren van 2,5 tot 18 jaar. Met vakantie-aanbod bedoelen we een activiteit (halve dag, volledige dag, week, …) tijdens de vakantie waar kinderen en jongeren zonder hun ouders een leuke tijd kunnen beleven.

De Vakantiegids verschijnt drie maal per jaar. Er is een editie krokus-Pasen, zomer en herfst-Kerst.

We verspreiden de Vakantiegids, die op 11.000 exemplaren wordt gedrukt, onder andere via de Brusselse Nederlandstalige scholen, partners, gemeenschapscentra en bibliotheken.

Daarnaast publiceren we de activiteiten ook op sportinbrussel.be (voor sportieve activiteiten) en op brusselbazaar.be (de website voor kinderen en jongeren in Brussel), www.cultuurcentrumbrussel.be, agenda.be en Cultuurnet-websites.

Liggen nog niet alle gegevens vast (titel, prijs, …)? Niet erg, geef alvast de algemene info door, zodat we jullie initiatief toch kunnen vermelden. Vul het bijgevoegde formulier in en stuur het ten laatste op 27 oktober 2018 naar jeugddienst@vgc.be.

Is een activiteit volzet? Verandert de prijs, of het uur, of is er een andere wijziging? Laat het ons zeker weten. Dan passen we het aan zodat de meeste recente info online staat!

Stuur samen met het formulier ook een foto van de activiteit of het logo van je organisatie.

Bijhorende documenten: