Publiceer je activiteiten gratis in de Vakantiegids herfst/kerst 2018

Publicatiedatum: 
di 05/06/2018

Organiseer je in de herfst- en kerstvakantie Nederlandstalige vakantie-activiteiten in Brussel, die open staan voor derden? Laat je activiteit dan opnemen in de VGC-Vakantiegids.

Kindje met kindertekening tijdens een speelweek op Aximax

In augustus en september 2018 verspreiden de jeugd- en de sportdienst van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) de Vakantiegids herfst/Kerst 2018.

Deze brochure bundelt het vakantieaanbod in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (speelpleinen, speelweken, sportkampen, workshops …) voor kinderen en jongeren van 2,5 tot 18 jaar in de herfst- en kerstvakantie van 2018. (Via deze link vind je een voorbeeld van de editie zomer 2018.)

De VGC verspreidt de Vakantiegids onder andere via de Brusselse Nederlandstalige scholen,  gemeenschapscentra, bibliotheken en andere partners.

Daarnaast publiceert de VGC de activiteiten ook op sportinbrussel.be (voor sportieve activiteiten) en op brusselbazaar.be (de website voor kinderen en jongeren in Brussel), www.cultuurcentrumbrussel.be, agenda.be en Cultuurnet-websites.

Liggen nog niet alle gegevens vast (titel, prijs …)? Niet erg, geef alvast de algemene info door, zodat we jullie initiatief toch kunnen vermelden. Vul het bijgevoegde formulier in en stuur het ten laatste op vrijdag 15 juni 2018 naar jeugddienst@vgc.be.

Is een activiteit volzet? Verandert de prijs of het uur, of is er een andere wijziging? Laat het ons zeker weten. Dan passen we het aan zodat de meest recente info online staat.

Stuur samen met het formulier ook een foto van de activiteit of het logo van je organisatie door.

Bijhorende documenten: