Maak kans op een ticket voor het congres #jeugdwerkwerkt op 12 juni

Publicatiedatum: 
vr 02/03/2018

Op dinsdag 12 juni organiseren De Ambrassade, de Vlaamse Gemeenschapscommissie, JES Brussel en een tiental andere organisaties uit Vlaanderen en Brussel het congres #jeugdwerkwerkt. Om samen na te denken over de toekomst van de jeugdwerksector en om elkaar te inspireren.

Beeld #Jeugdwerkwerkt

Op 12 juni 2018 verzamelen honderden jeugdwerkers op het congres #Jeugdwerkwerkt, georganiseerd door De Ambrassade, de Vlaamse Gemeenschapscommissie, JES Brussel en tientallen andere organisaties uit Vlaanderen en Brussel. Om samen na te denken over de toekomst van de jeugdwerksector en om elkaar te inspireren, binnen de thema's vrijwilligersexperiment, diversiteitkruispunten en stem van het jeugdwerk. Locatie is de AB, in hartje Brussel.

Op Jeugdwerkwerkt.be vind je nu al allerlei boeiende verhalen, ideeën en opinies, binnen de vijf congresthema's. Dé verzamelplek voor het denkwerk dat voorafgaat aan het congres. Ontdek alle items, reageer gerust met extra inspiratie en volg nieuwe dingen via het Facebookevent.

50 gratis tickets voor Brusselse jeugdwerkers!
VGC-Jeugddienst reserveerde alvast 50 tickets! Wie van je organisatie wil graag deelnemen? Mee luisteren, mee denken, mee werken, mee inspireren. Vraag hier je gratis ticket aan.
Om zo veel mogelijk organisaties de kans te geven, worden de 50 tickets verdeeld over alle aanvragers. Voor een delegatie vol diversiteit! Ten laatste begin april weet je of je erbij bent. En kun je meteen je workshops kiezen.

Grijp de kans(en) om jouw Brusselse jeugdwerkinitiatief en jullie jongeren in de spotlights te zetten!
Hebben jullie een link met een van de bovenstaande congresthema's? Ontvang dan andere jeugdwerkers tijdens het namiddagprogramma van het congres. Of vertel een boeiend verhaal over een bijzonder project of geef een workshop. Mail je voorstel voor 28 maart naar line.ostyn@ambrassade.be!

Brussels podiumtalent in the spotlights
Nog een extra supergoeie reden om af te komen: het congres sluit af met een avond vol jong, Brussels talent op het AB-podium, gratis voor alle congresgangers. Muziek, dans, comedy, slam poetry ...  JES Brussel belooft een verrassende line-up!