Kunstendag voor Kinderen op zondag 18 november

Publicatiedatum: 
do 25/10/2018

Trommel je kinderen, kleinkinderen en andere ketjes op voor Kunstendag voor Kinderen! Verschillende cultuurhuizen zetten op 18 november hun deuren open met een programma op maat van kinderen, met voorstellingen, tentoonstellingen en workshops. Benieuwd naar het programma in Brussel?

Affiche Kunstendag voor Kinderen 2018

Wat is de Kunstendag voor Kinderen?
Op zondag 18 november kan je met je kinderen naar de Kunstendag voor Kinderen. Vele cultuur- en kunstenorganisaties in Vlaanderen en Brussel bieden kinderen tot 12 jaar en hun (groot)ouders, ooms, tantes, broers en zussen bijzondere activiteiten aan. Verschillende vormen van kunst komen aan bod met als doel kinderen en hun ouders een hele dag kennis te laten maken met deze wondere wereld. 

Activiteiten in Brussel?
Je kan op verschillende locaties in Brussel terecht voor zeer uiteenlopende workshops, activiteiten en voorstellingen. Het programma van Kunstendag voor Kinderen in Brussel is heel straf en erg toegankelijk. De organisaties die meedoen zijn onder andere Kaaitheater, MKG- Jubelparkmuseum, KVS, GC De Markten, ARGOS, Centrum voor kunst en media, Art Basics for Children, Brussel Museum van de Molen en de Voeding, WIELS, Openbare Bibliotheek Sint-Lambrechts-Woluwe. Op www.kunstendagvoorkinderen.be vind je het overzicht van alle activiteiten in Brussel.