Jeugdcentrum Aximax: inschrijvingen jaarateliers 2018-2019 en herfst- en kerstvakantie van start op 15 september 2018

Publicatiedatum: 
vr 22/06/2018

Ontdek de creatieve, lekkere, sportieve, stoere en vrolijke jaar- en vakantieateliers in de nieuwe brochure.

Groepsfoto van kinderen op Jeugdcentrum Aximax

De nieuwe, speelse en verrassende brochure van Aximax al gezien? In deze brochure vind je het nieuwe jaarprogramma en de atelierweken van de herfst- en kerstvakantie. De populaire jaarateliers zoals skaten, het naai-en ontwerpatelier, de multimovelessen voor kleuters en het kookatelier zijn ondertussen een vaste waarde geworden. Zin in iets nieuws? Wat dacht je van meezingen in een Brussels kinderkoor, karate, de gezelschapsspelletjesclub en een prikkelend muziekatelier voor kleuters? 
De herfstvakantie zit boordevol films, knutselen, geluiden en natuur. Tijdens de kerstvakantie dromen we van actie, een muzikale reis, goocheltrucs, filmpjes en fantaseren we erop los. 

Je vindt het volledige programma van de jaarwerking, de herfstvakantie en de kerstvakantie op www.jcaximax.be en op www.brusselbazaar.beBlader je liever door de nieuwe Aximax-brochure? Die is vanaf 19 juni te verkrijgen in Aximax of binnenkort op verschillende locaties in de stad.

Aximax probeert ook kinderen en jongeren met een functiebeperking een plek te geven. Ouders kunnen hiervoor Aximax contacteren om samen te zien wat mogelijk is.

Inschrijven voor de jaarateliers en de herfst- en kerstvakantie kan online vanaf zaterdag 15 september 2016 vanaf 9 uur. Heb je hulp nodig bij het inschrijven of schrijf je voor de eerste keer in met een Paspartoe aan kansentarief? Kom dan op 15 september tussen 9 en 10 uur naar Jeugdcentrum Aximax of daarna tijdens de openingsuren. Alle praktische info over de inschrijvingen vind je op www.jcaximax.be.

Let op: Inschrijven kan online na registratie op het VGC-ticketplatform tickets.vgc.be.

Meer info?
Jeugdcentrum Aximax
J.W. Wilsonstraat 19, 1000 Brussel
02 280 45 56
aximax@vgc.be
www.jcaximax.be