Doe mee aan de 'Week van het Brusselse jeugdwerk'

Publicatiedatum: 
wo 03/10/2018

Tijdens de 'Week van het Brusselse jeugdwerk' zetten de jeugdwerksector en de VGC-jeugddienst het Nederlandstalige jeugdwerk in Brussel volop in de kijker.

Affiche 'Week van het Brusselse jeugdwerk"

Van 15 tot en met 21 oktober gaan er verschillende activiteiten door in Brussel om het jeugdwerk te promoten. Ontdek tijdens deze "Week van het Brusselse jeugdwerk" hoe divers, uitdagend en verrassend het jeugdwerk in Brussel kan zijn.

Een overzicht van de activiteiten

Expo
Muntpunt zet het Brusselse jeugdwerk in de kijker. Maak een reis doorheen de tijd en ontdek welke evoluties de sector doormaakte. De expo is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van Muntpunt.

Panelgesprek en vernissage
De officiële aftrap van de Week van het Brusselse jeugdwerk! We openen de expo met een panelgesprek, blikken terug en kijken naar de toekomst.
We voorzien graag voor jou een hapje en drankje, bevestig je aanwezigheid via jeugddienst@vgc.be.

Massaspelen
Op woensdag wordt het Warandepark overgenomen door kinderen en jongeren. Kom mee spelen en toon hoe plezant het jeugdwerk in Brussel is. Afspraak tussen 14u en 17u.
Nog niet langs de expo geweest? Muntpunt is vlakbij en klaar om je te ontvangen.

Intervisie voor jeugdwerkers
Een moment specifiek voor Brusselse jeugdwerkers. Kom uitwisselen met collega’s en bouw mee aan de toekomst van onze sector. We verwachten je van 11u tot 14u op Allee du Kaai.
Schrijf in via jeugddienst@vgc.be.

Dag van de jeugdbeweging
Kom vrijdagochtend vanaf 7u in uniform naar het plein voor het Centraal Station en geniet van een lekker ontbijt en randanimatie.

Het Grootste Kampvuur van Brussel en Nacht van het jeugdwerk
Vrijdagavond moet je aan de Anderlechtse slachthuizen zijn. Om 20u steken we het Grootste Kampvuur van Brussel aan, daarna trekken we naar de Kelders van Kuregem voor de eerste Nacht van het jeugdwerk. Kom mee feesten: de toegang is gratis!

Opendeurweekend
Op 20 en 21 oktober zetten de jeugdwerkorganisaties hun deuren open. Kom (met je kinderen) de sfeer opsnuiven en neem deel aan de activiteiten.

Tot op één van onze activiteiten!