Benefietvoorstelling #circusvooriedereen op 22 maart

Publicatiedatum: 
vr 02/03/2018

Op donderdag 22 maart, de vooravond van de jaarlijkse circusdagen, organiseert Circus Zonder Handen in Bronks een benefietvoorstelling ten voordele van financieel kwetsbare kinderen.

Affiche benefietvoorstelling Circus Zonder Handen 2018

Verwacht je aan een gala-avond met bekende circusartiesten uit binnen- en buitenland. Benieuwd? Reserveer op tijd je tickets via de website van Circus Zonder Handen. Het programma vind je binnenkort op hun Facebookpagina.

De opbrengst van deze benefietvoorstelling gaat integraal naar de circuseducatie van financieel kwetsbare jongeren. Tijdens de circuslessen krijgen de meest kwetsbare jongeren brede ontwikkelingskansen aangereikt en uitzicht op een succesvolle en geïntegreerde toekomst. Verschillende (sociale) vaardigheden die tijdens de activiteiten worden aangeleerd zijn immers cruciaal bij het geëngageerd aanvatten van studies of een baan.

Op 23, 24 en 25 maart kan je in Bronks ook terecht voor de Circusdagen van Circus Zonder Handen. Drie dagen lang zijn er workshops, animaties en voorstellingen met optredens van de leden van Circus Zonder Handen in het gezelschap van professionele artiesten uit binnen- en buitenland. Dit jaar staan de Circusdagen helemaal in het thema van de kunstenaar Fernand Léger.
 

Meer info over de Circusdagen vind je op de website van Circus Zonder Handen.
Heb je vragen? Neem gerust contact op via circus@zonderhanden.be, 0471 45 47 94 of 02 411 10 19.