Ben je tussen 15 en 18 jaar? Reis je graag in groep en wil je een stukje van de wereld ontdekken?

Publicatiedatum: 
di 31/10/2017

Tumult vzw organiseert in 2018 inleefreizen voor jongeren tussen 15 en 18 jaar naar Armenië en Ghana.

Inleefreis Ghana_kindjes onder een parachute

Sinds 2004 organiseert Tumult inleefreizen voor jongeren. Een inleefreis is veel meer dan reizen naar een exotische bestemming. De jongeren zetten zich vóór en na de reis in voor het project waarvoor ze zich engageren tijdens hun reis.

Vanaf 2018 organiseren ze jaarlijks twee inleefreizen, in beide staan ontmoeting en uitwisseling centraal.

Voor wie?
Voor alle jongeren tussen 15 en 18 jaar oud.

Naar waar?
Elk jaar gaan ze op zoek naar een nieuwe boeiende bestemming. Dit jaar organiseert Tumult inleefreizen naar Armenië en Ghana.
De reis naar Armenië duurt twee weken en draait rond fotograferen en films maken samen met Armeense jongeren.
De reis naar Ghana duurt drie weken en is vooral sociaal vrijwilligerswerk: samen met Ghanese jongeren sport en spel activiteiten organiseren voor kinderen.

Meer info zoals de inhoud van de reis en data van weekends vind je alvast hier. Ze organiseren een infomoment op 18/11 in de namiddag in Mechelen voor jongeren en hun ouders.
Wat je exact zal doen, ontdek en bepaal je deels ook ter plaatse.

Hoeveel kost het?
De prijs verschilt van jaar tot jaar, afhankelijk van de bestemming. In de prijs zit inbegrepen: alle weekends, de reisbegeleiding, transport, eten, verblijf en uitstappen.

Wat zit er niet in begrepen: zakgeld voor op reis en weekends (voor extra drankjes, communicatiekosten naar België, souvenirs, attentie voor de gastfamilie), reisbijstand- en annulatieverzekering (kan via ons), internationaal paspoort, visum en vaccinaties. Dit is afhankelijk van de bestemming.
Is de prijs een probleem voor jou? Neem contact op met Tumult. We zoeken samen naar een oplossing. Een verlaagde prijs is zeker mogelijk. Voor Tumult heeft iedereen recht op vakantie.

Interesse? Maar heb je nog wat vragen?
Bel naar 015/43.56.96 of mail silke@tumult.be.

Benieuwd naar de voorbije inleefreizen? Surf dan naar de website van Tumult.